17 februarie 2010

Cum a inceput

Salutare, dragi prieteni, si bine ati venit pe acest blog!


Acum vreo 3 saptamani am aflat si eu ce inseamna scrapbook si "cu ce se mananca". Intre timp am devenit pasionata. Am luat "microbul".


Am aflat de la o prietena ca  scrapbookingul este, de fapt, o arta, care isi are radacinile in Grecia antica. Scrapbooking-ul modern a fost reinviat la inceputul anilor '80 si, de atunci, continua sa atraga din ce in ce mai multi fani din intreaga lume. In forma sa clasica, scrapbooking-ul este o metoda creativa de a ne documenta istoria personala. Ceea ce deosebeste albumele scrapbook de cele clasice este "povestea" pe care fiecare o include alaturi de fotografii, transmitand astfel o atmosfera, o amintire sau un sentiment, in doar cateva cuvinte.


Folosind arta scrapbookingului se pot crea de la felicitari, calendare si semne de carte pana la articole de design, podoabe pentru pomul de iarna, casete de bijuterii si pusculite sau orice altceva ne putem imagina.
Dupa ce am aflat elementele de baza m-am apucat de lucru. Primele realizari sunt niste felicitari pe care le-am si oferit de 1 Martie bunicelor. Au fost de un mare efect. Toata lumea a fost incantata. Bunicele pentru felicitarile primite (care contineau si poze cu nepotelul) si eu pentru ca au fost apreciate pozitiv lucrarile mele.istractie placuta si spor la lucru dragi prieteni!

Apoi m-am apucat de facut alte felicitari si diverse alte lucrari - o cutie de carton, o inimioara decorativa si diverse alte lucrari. Acum simt in sfarsit ca fac ceva frumos in timpul meu liber.


Sper ca lucrarile mele sa fie o sursa de inspiratie pentru voi toti. Asa ca...dragi prieteni... distractie placuta si spor la lucru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails