16 martie 2010

Felicitare flori quilling

Astazi am facut o felicitare folosind ceea ce am invatat saptamana trecuta - sa fac flori quilling.

Materiale necesare:
- carton alb ptr felicitare (eu am ales sa o fac dintr-o coala A4 pe care am indoit-o si apoi am taiat-o ca sa fie patrata. In final a ajuns sa aiba cam14,8 cm x14,8 cm)
- 4 bucati carton de alta culoare (eu le-am taiat ca patrate cu latura de 4,9 cm - ca sa le pot aseza simetric fata de centrul felicitarii )
- 24 fasii carton de 5 mm latime de aceeasi culoare pentru petalele florilor ( eu am ales aceeasi culoare, insa se pot face si diferite. M-am gandit sa nu fie chiar o sorcova :D)
- 4 fasii de carton verde de 5 mm latime ptr frunze
- 4 fasii de carton portocaliu de 5 mm latime ptr mijlocul florilor. In functie de modelul petalelor si mijlocul florilor difera ca lungime. Eu le-am adaptat in functie de marimea si forma petalelor. M-am chinuit putin la floarea din partea stanga sus dar mi-a iesit pana la urma ;)
- lipici, foarfeca, o andrea, iglita/croseta, scobitoare, ceva pe ce sa rotiti fasiile de carton si un sablon cu cercuri.

Ptr flori se gasesc tot felul de tutoriale pe net. Am pus chiar si aici pe blog link catre cateva dintre ele. 
Dupa ce am facut petalele si frunzele le-am lipit ca sa iasa florile iar apoi pe felicitare si iata ce mi-a iesit:



Enjoy it!



9 comentarii:

  1. Monique, arata senzational! Superb! As cumpara-o fara ezitare daca as gas-i de vanzare ;). Bestiala! Felicitari din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca vrei iti trimit prin posta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe...mai bine asteapta-ma, ti-am zis, mai mult costa posta decat felicitarea in sine. Merci mult de tot! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu mare placere! Abia astept sa ne intalnim si fata in fata. Poate cand ajungi pe aici facem o intalnire cu mai multi scrapperi craioveni ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sper sa ne vedem curand face-2-face. Oh, ce frumos ar fi, Monique, sa organizam o intalnire a scrapperilor! Adorabila idee!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragute! Si noi am inceput sa realizam felicitari quilling si e o activitate atat de placuta si migaloasa..:) Felicitari! Chiar astazi am postat niste imagini cu flori quilling pe care le-am facut saptamana care a trecut. Poate ai timp sa dai un ochi si sa ne spui parerea ta.

    In rest, ne place blogul tau, abia l-am descoperit si cu siguranta il vom pune in lista noastra de linkuri care ne plac :P

    Felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  7. nushu cum sa fac si eu florile alea care sunt cu multe petale puse una peste alta...daca as tii cum se fac ias face o felicitare Quilling mamei mele de 8 martie foarte frumoasa ...poae ma ajutati voi!!!;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai eu zic ca se face fiecare strat in parte si dupa se lipesc una peste alta astfel incat petalele sa vina una langa alta nu una peste alta. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Si sper ca o sa reusesti sa faci felicitarea pentru mama ta.

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails