17 martie 2010

Inimiora decorativa

Vreau sa va propun un tutorial despre cum puteti face o inimoara decorativa. Se poate pune pe un raft, pe un album scrap, in pomul de Craciun, poate fi agatat oriunde.

Ideea nu imi apartine. Am preluat tutorialul cu copy si paste de pe blogul prietenei mele Anja  - (http://scrapbookemporio.blogspot.com/2010/03/inimioare-decorative.html)


Metoda este foarte simpla: fasii intrepatrunse. Nu trebuie decat sa urmati pasii din poze si sunteti gata in 15 min. Va spun din proprie experienta.

Ia sa vedem:

1. Trasam cate un semi-oval (oval cu un capat taiat) pe 2 bucati de hartie imprimate cu un model la alegere, fiecare cu un model diferit.

Impartim in 4 fasii egale si taiem cu foarfeca doar pana la curbura, exact ca in imagine.


2. Incepem sa intrepatrundem fasiile celor 2 semi-ovale. Ca in imaginile de mai jos:
3. Daca, dupa ce ati terminat de intre-patruns toate fasiile, mai ramane ceva hartie pe margini, taiati cu foarfeca. Apoi puteti aplica brads sau margeluse pe ea. Si ii puteti face si o panglica pentru a o putea afisa undeva in caminul vostru ;).


Inimioara este gataaaa! Felicitari!

Eu am pus in aplicare acesta si si iata ce mi-a iesit :


O zi buna!


3 comentarii:

  1. Simplu de facut, dar de mare efect. Multumesc pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu. Rezultatul: http://handmadeincovasna.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html. Am aplicat deasupra un lac adeziv pentru tehnica servetelului, datorita caruia hartia s-a ondulat putin, dar urmeaza sa o presez si se va indrepta (DEX-ul e numai bun pentru asta...)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Monique, te asteapta un premiu la mine pe blog: http://scrapbookemporio.blogspot.com. Enjoy it! U deserve it!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails